Előfizetői tartalom

Jön a 11% kamatot fizető lakossági állampapír! Mire lesz ez elég?

Gulyás Gergely a mai Kormányinfón jelentette be, hogy új, 11% induló kamatot adó lakossági állampapír kerül a piacra már szeptemberben. Azt még nem tudjuk, milyen futamidőre és milyen feltételekkel kínálja ezt a kamatot az új konstrukció, de hosszabb távú befektetésként az inflációkövető állampapíroknak is komoly versenytársa lehet, a MÁP+ viszont labdába se tud rúgni mellette.

Új állampapír 11%-os kamattal Az ÁKK elfogadott egy új állampapír-stratégiát, ennek keretében egyes állampapírok hozamát megemelik, illetve új állampapírt is kibocsátanak - jelentette be Gulyás Gergely a mai Kormányinfón. Szeptemberben megjelenik a piacon egy olyan állampapír, amelynek az induló kamata 11% - ismertette. Arról korábban a Portfolio is beszámolt, hogy miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés