Előfizetői tartalom

10% feletti fix kamatok Magyarországon – Megéri így lakossági állampapírba fektetni?

Az utóbbi egy évben jelentősen ugrottak az intézményi állampapírok lejáratig számított hozamai, már az egy éves DKJ-val 13% feletti hozamot lehet zsebre tenni. Mindeközben az infláció is csúcsokat döntöget, ez pedig az inflációkövető lakossági állampapírok malmára hajtja a vizet. Nem csoda, ha sokan nem tudják így eldönteni, hogy vajon az intézményi vagy a lakossági állampapír a jobb választás. Alábbi cikkünkben különböző időtávokon hasonlítottuk össze az állampapírok hozamait.

Private Investor Day 2022/2. Tudni szeretnéd, mibe érdemes idén fektetni, vagy azt, hogy melyek lesznek a jövő év nagy befektetési slágerei? Akkor regisztrálj te is a Portfolio november 16-ai Private Investor Day online rendezvényére, amelyen ingyenesen is részt vehetsz! Részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés