Előfizetői tartalom

Tarol a magyarok kedvelt befektetése, nem fogod elhinni, mennyi pénz van benne

Novemberben tovább meneteltek a befektetési alapok: múlt hónapban több mint 200 milliárd forintnyi friss tőke érkezett a szektorba, ezzel és a jó hozamokkal együtt a kezelt vagyon új csúcsra, 9000 milliárd forint fölé nőtt. Ez azt is jelenti, hogy a befektetési alapok szektora így már több pénzt kezel, mint amennyi megtakarítás lakossági állampapírokban van. A befektetők kedvencei továbbra is a kötvény- és pénzpiaci alapok, a legjobb hozamokat viszont nem itt, hanem ezúttal az ingatlanalapoknál kell keresni.

Megvan a 9000 milliárd Novemberben is töretlenül meneteltek a befektetési alapok, a BAMOSZ friss statisztikái szerint múlt hónapban már meghaladta a 9000 milliárd forintot a kezelt vagyon, ami egy hónap alatt több mint 5%-os, az elmúlt 11 hónapban pedig több mint 15%-os vagyonbővülésnek felel meg. Ez megint csak új csúcsot jelent a kezelt vagyonban. És még egy érdekesség:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés