Előfizetői tartalom

Erre az elemzők sem számítottak: gyökerestül átalakul a magyar sikercég tulajdonosi köre

A hétvégén érkezett a bejelentés, hogy a Mol magántőkealapokkal konzorciumban többségi tulajdonrészt tervez szerezni a megújuló energiára fókuszáló Alteóban. Ezt követően az Alteo által kibocsátott valamennyi törzsrészvényre vételi ajánlatot terveznek tenni az új nagytulajdonosok, az ajánlati ár relatíve alacsonyan, a pénteki záróár alatt és jóval az elemzői konszenzus alatt került meghatározásra. De mit érdemes jelenleg tudni az idén valósággal szárnyaló energiavállalatról, mit gondolnak a kilátásokkal kapcsolatban az elemzők? Érdemes a befektetőknek eladni a részvényt?

Nagyszabású bejelentés A hétvégén érkezett a bejelentés, hogy jelentős részesedést szerezne a Mol-csoport az Alteóban. Az olajcég magántőkealapokkal konzorciumban szerezne többségi befolyást a megújuló energia vállalatban, amivel a célja, hogy növelje jelenlétét a zöldenergia-termelésben, olvasható a vonatkozó közleményben. A Mol közleménye szerint a Mol-csoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés