Előfizetői tartalom

Jön az új lakossági állampapír! Itt van minden, amit tudni lehet róla

Új lakossági állampapír bevezetésével, a MÁP+ kamatának megemelésével, az Egyéves Magyar Állampapír kivezetésével, a 4 éves inflációkövető állampapír megszűnésével és egyben a PMÁP futamidejének meghosszabbításával tervez jövőre az Államadósság-kezelő Központ a ma ismertetett finanszírozási terv, illetve a sajtónak tartott szűk körű háttérbeszélgetésen elhangzottak alapján. Kurali Zoltán kifejtette, mit lehet tudni a változásokról és az új lakossági állampapírról.

2023-ban nem lesz meg a 11 ezermilliárd Az ÁKK régebb óta hangoztatott terve, hogy 2023-ra szeretnék elérni a 11 ezermilliárd forintos állományi szintet a lakossági állampapírok piacán. Ez azonban jövőre nem, inkább 2024-ben fog tudni megvalósulni – mondta el Kurali Zoltán, az ÁKK vezérigazgatója a finanszírozási terv bemutatását követő sajtó háttérbeszélgetésen....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés