Előfizetői tartalom

Kezd nagyon átíródni a tőzsdei forgatókönyv, megint a régi szelek fújnak

Portfolio
A részvénypiac döcögősen zárhatja a februárt, ami kétségeket vet fel az év eleji rali tartósságával kapcsolatban - írja a MarketWatch. A vártnál erősebb gazdasági adatok és a vártnál rosszabb inflációs számok miatt a piaci szereplők kénytelenek újra gondolni a várakozásaikat azzal kapcsolatban, hogy a Federal Reserve meddig emelheti a kamatokat.

Az az elképzelés, hogy a részvénypiacokon erős emelkedés következik be, miközben a Fed még mindig emeli a kamatokat, és a piac alulbecsüli, hogy a Fed mit fog tenni, tarthatatlannak tűnt - mondta Lauren Goodwin, a New York Life Investments közgazdásza. Január végén a határidős piacok olyan várakozásokat áraztak, hogy a Fed irányadó kamatlába 5 százalék alatt tetőzik, annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés