FONTOS Magyarország ki van szolgáltatva Kínának – és a függés egyre csak nő
 
Előfizetői tartalom

Megválik részesedése felétől az Alteo cégvezére

Portfolio
A BÉT oldalán közölte a befektetőkkel az Alteo, hogy az igazgatóság két tagja, köztük a vezérigazgatói pozíciót betöltő Chikán Attila is nagy mennyiségben adott el részvényeket a vállalatban, azon a részvényenkénti árfolyamon, amit a Mol kínált többedmagával egy kötelező nyilvános vételi ajánlat keretein belül a részvényekért a befektetőknek. Korábban a hivatalos kommunikációban nem javasolta az igazgatóság a befektetőknek az ajánlat elfogadását, többek között azért sem, mert a független szakértői értékelés a részvények értékét jóval magasabbra becsülte, mint az ajánlati ár.

A Budapesti Értéktőzsde oldalán számolt be a következő tranzakciókról az Alteo - március 13-án, kereskedési helyszínen kívül Chikán Attila, a vállalat vezérigazgatója 3040 forintos részvényenkénti árfolyamon 150 000 darab törzsrészvényt adott el, így a cégvezér tulajdonában 150 967 darab Alteo törzsrészvény maradt. Kovács Domonkos, a vállalat vezérigazgató-helyettese...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés