FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Ezt nem teszi ki az ablakba a Mol - Rekordok után itt a visszaesés

A rendkívül enyhe tél és az orosz energiahordozókról való sikeres európai leválás miatt az elmúlt hónapok a meredeken csökkenő energiaárakról szóltak - ez a lakosság mellett szinte az összes piaci szegmens számára örömteli hír, az energiaszektor nagyvállalatai azonban már kevésbé örülhetnek a bezuhanó olaj-és gázáraknak. Ebben a környezetben tette most közzé idei első negyedéves gyorsjelentését a Mol, az olajcég a legfontosabb sorokon az elemzői várakozásokat is alulmúlva, a tavaly látott rekord értékeknél jóval alacsonyabb számokat produkált. A most közölt számokat látva gyakorlatilag arról van szó, hogy néhány kiugró negyedév után normalizálódni látszik a vállalat eredménye.

Tovább zuhannak az energiaárak Hiába volt a 2022-es év egyik legtöbbet figyelt grafikonja a holland gáztőzsde legközelebbi határidős kontraktusa, A RENDKÍVÜL ENYHE TÉL ÉS AZ OROSZ FOSSZILIS ENERGIAHORDOZÓKRÓL VALÓ SIKERES LEVÁLÁS miatt az elmúlt hónapok a meredeken csökkenő energiaárakról szóltak és szólnak. Jelenleg nagyon messze vagyunk attól, amikor a korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés