Portfolio signature

Itt az Apple nagy dobása, mutatjuk a videókat!

Tegnap tartotta fejlesztői konferenciáját a világ legnagyobb vállalata, az Apple. A tech-óriás egyebek mellett egy új terméket is bemutatott a közönségnek, mégpedig a Vision Pro nevű, úgynevezett vegyes valóságot használó headsetjét, ami a tervek és a látványvideók alapján a fizikai és a digitális világot egyszerre teszi láthatóvá. A 3499 dollárba kerülő eszköz a vállalat első jelentősebb új terméke az Apple Watch 2014-es bemutatása óta, ezzel ráadásul új korszak is nyílik az Apple és a Meta közötti versenyben, ugyanis Mark Zuckerberg cége hasonló VR-headset fejlesztésén dolgozik. Heves befektetői reakciókat láthattunk a headset bemutatását követően, de számos szakértő is elmondta már a véleményét a bejelentésről.

Jött a bejelentés

Az Apple több szoftvert és terméket is bemutatott a tegnap megrendezett fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n. Egy extravagáns újdonsággal is előrukkolt a világ legnagyobb vállalata, mégpedig a Vision Pro nevű, úgynevezett vegyes valóságot használó headsetjét mutatták be, ami a tervek és a látványvideók alapján

a fizikai és a digitális világot egyszerre teszi láthatóvá.

A 3499 dollárba kerülő Vision Pro a jövő év elején lesz először kapható az apple.com oldalon és az Apple Store-okban az Egyesült Államokban, a szemüveg a tech-óriás első jelentősebb új terméke az Apple Watch 2014-es bemutatása óta.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés