Előfizetői tartalom

Több mint 200 kiállítóval, köztük egy magyar galériával indul az Art Basel, az egyik legnagyobb nemzetközi vásár

műtárgy.com
A svájci Art Basel a világ egyik legbefolyásosabb művészeti vására, a globális művészeti színtér általánosan elismert találkozási pontja. Az eseménysorozat 1970 óta évről-évre elsőosztályú tárlatokkal, előadásokkal, illetve számos kiegészítő programmal várja látogatóit. Fókuszpontjában a különféle médiumokban alkotó kortárs kiállítók állnak. Megszokott módon a neves mesterek mellett feltörekvő tehetségek szintén képviseltetik magukat az idén július 15. és 18. között megrendezésre kerülő eseményen.

Az Art Basel alapítása három helybéli galerista Ernst Beyeler, Trudl Bruckner és Balz Hilt nevéhez fűződik. A nemzetközi vásárt elindításától kezdve magas szintű érdeklődés kíséri, már az első rendezvény alkalmával 16 000 részvevőt vonzott, ez a szám pedig azóta folyamatosan növekszik. Megszervezése napjainkra Maiamiban, Hong Kongban és Párizsban egyaránt hagyománnyá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés