FONTOS Kiderült, mennyivel drágul a benzin január elejétől!
 
Előfizetői tartalom

Nagy a baj a Siemens Energynél: óriási költségek zúdulhatnak a vállalat nyakába

Portfolio
Christian Bruch, a Siemens Energy vezérigazgatója megdöbbenésének adott hangot a Siemens Gamesa egységénél felmerült problémák súlyossága miatt, ennek betudhatóan a vállalat meg is változtatta az idei évre vonatkozó profitvárakozásait, az ügy miatt ugyanis 1 milliárd eurót meghaladó költségekkel nézhetnek szembe. Bruch ígéretet tett arra, hogy változtatásokat hajt végre a szervezeten belül, miután a Gamesa részleggel kapcsolatban kiderült, hogy az egységnél "túl sok mindent a szőnyeg alá söpörtek". A problémákból eredő költségek pontosabb becslését az elemzés elkészülte után, legkésőbb augusztus 7-ig várják.

Christian Bruch, a Siemens Energy vezérigazgatója nemrégiben aggodalmát fejezte ki a Siemens Gamesa egységénél felmerült minőségi problémák súlyossága miatt, kijelentve, hogy a problémák "súlyosabbak, mint gondoltam". Az egységnél tapasztalt problémák miatt a Siemens Energy csütörtökön módosította 2023-as profitkilátásait, miután a szélturbinákat gyártó egységének...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái