Előfizetői tartalom

Nagy a baj a Siemens Energynél: óriási költségek zúdulhatnak a vállalat nyakába

Portfolio
Christian Bruch, a Siemens Energy vezérigazgatója megdöbbenésének adott hangot a Siemens Gamesa egységénél felmerült problémák súlyossága miatt, ennek betudhatóan a vállalat meg is változtatta az idei évre vonatkozó profitvárakozásait, az ügy miatt ugyanis 1 milliárd eurót meghaladó költségekkel nézhetnek szembe. Bruch ígéretet tett arra, hogy változtatásokat hajt végre a szervezeten belül, miután a Gamesa részleggel kapcsolatban kiderült, hogy az egységnél "túl sok mindent a szőnyeg alá söpörtek". A problémákból eredő költségek pontosabb becslését az elemzés elkészülte után, legkésőbb augusztus 7-ig várják.

Christian Bruch, a Siemens Energy vezérigazgatója nemrégiben aggodalmát fejezte ki a Siemens Gamesa egységénél felmerült minőségi problémák súlyossága miatt, kijelentve, hogy a problémák "súlyosabbak, mint gondoltam". Az egységnél tapasztalt problémák miatt a Siemens Energy csütörtökön módosította 2023-as profitkilátásait, miután a szélturbinákat gyártó egységének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés