Előfizetői tartalom

Ez az egyik legjobb befektetés a piacon, vagy már lemaradtunk róla?

A töretlenül laza monetáris politikának és a rég nem látott béremelési hullámnak köszönhetően egyre több elemző bizakodik a japán tőzsdei vállalatok kilátásaival kapcsolatban - már csak az a kérdés, hogy a legfrissebb pozitív fejleményekre támaszkodva érdemes lehet-e most beszállni a japán tőzsdébe, vagy a mögöttünk álló bő hat hónap raliját látva már lekéshettük ezt a vonatot? Elemzésünkben arra a kérdésre keressük a választ, hogy van-e még keresnivalója az egyszeri befektetőnek ezen a piacon - tesszük mindezt úgy, hogy közelebbről megvizsgáljuk az általunk legígéretesebbnek ítélt három japán óriásvállalatot, amelyek részvényeivel az amerikai tőzsdéken is lehet kereskedni.

Összeálltak a csillagok Japán felett?

Az elmúlt napokban egyre bizakodóbbak egyes befektetők a japán részvénypiacokkal kapcsolatban - ahogy arról mi is beszámoltunk, legfrissebb fejleményként Jesper Koll piaci stratéga szólalt meg, aki szerint vezető japán részvényindex, a Nikkei 225 a következő 12 hónapban elérheti a 40 000 pontot, a szakember szerint ugyanis a fundamentumok "a megfelelő irányba mutatnak". 

Amennyiben a Monex Group pénzügyi szolgáltató cég igazgatójának 40 000 pontos várakozása valóra válik, az azt jelentené, hogy

A NIKKEI FELÜLMÚLNÁ AZ 1989. DECEMBER 29-ÉN ELÉRT 38 195 PONTOS TÖRTÉNELMI CSÚCSÁT.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés