Előfizetői tartalom

Elon Musk "nem tudja, hogy mi folyik itt" - Szóval ismét csökkenti a Teslák árát

Nem mondhatni, hogy repesnek a befektetők az örömtől a Tesla második negyedéves gyorsjelentés után, ugyanis a világ legértékesebb autógyártójának részvényárfolyama több mint 4 százalékot esett a piaczárást követően. Ez részben annak tudható be, hogy a friss számok rávilágítottak arra, amire már egyébként is számítani lehetett: az idei évben egymás után érkező árcsökkentések miatt még tovább szűkültek a vállalat marzsai. Erre Elon Musk úgy reagált, hogy a viharos gazdasági környezetben továbbra is a termelésnövekedést részesíti előnyben a vállalat, a Tesla vélhetően még tovább fogja csökkenteni az elektromos járművek árát.

Sosem látott szinten a gyártás és az értékesítés Az idei második negyedévben a gyártás és az értékesítés tekintetében is új rekordokat ért el a cég. Összesen 479 700 autót gyártottak le a második negyedévben, ami 86 százalékkal több, mint a bázisidőszakban és az előző negyedévet is jelentősen meghaladja. A hangsúly továbbra is a Model 3 és a Model Y típusú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés