Előfizetői tartalom

Fontos csatát vesztettek a lakossági állampapírok

Érdekes számokat hozott a június, az utolsó szocho-mentes hónap a magyar megtakarításoknál. Bár minden értékpapír kategória számait még nem ismerjük, az biztos, hogy a lakossági állampapírok elvesztették a népszerűségi csatát a befektetési alapokkal, azokon belül is elsősorban a kötvényalapokkal szemben. Nézzük, mit mutatnak a számok.

A cikk tartalmából: Nagy értékesítési hajrát nyomhattak az alapkezelők júniusban, soha ennyi friss pénz nem áramlott még befektetési alapokba. A tőkevédett alapok vonzották be a legtöbb tőkét, de van itt egy csavar. A júniust egyértelműen elvesztették a lakossági állampapírok a befektetési alapokkal szemben a szocho-hajrában. A lakossági állampapírok között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés