Előfizetői tartalom

Lerántjuk a leplet a magyar milliomosklubról – Eddig nem látott számokat mutatunk

A Portfolio legutóbbi Prémium Banki Felmérésében már beszámoltunk arról, hogy 5-50 millió forintos megtakarítás vagy havi szinten 300 ezer- egymillió forintos jóváírás kell ahhoz, hogy valaki prémium ügyfél lehessen ma Magyarországon. Mára már több százezer magyar mondhatja magát prémium ügyfélnek, most azonban az is kiderült, hányan vannak, akiknek a megtakarítása, és hányan, akiknek a havi jövedelme teszi lehetővé, hogy ehhez a milliomosklubhoz tartozzon.

Ahogyan arról pár napja beszámoltunk, tovább bővült itthon a prémium banki szolgáltatók által kezelt vagyon és az ügyfélszámla is. Június végével bezárólag 7150 milliárd forintos prémium banki vagyon volt 576 ezret meghaladó ügyfélszámlán, átlagosan tehát 12,4 millió forint jutott egy számlára. Ahhoz, hogy valaki prémium banki ügyféllé váljon, a legtöbb szolgáltatónál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés