Előfizetői tartalom

Magyar dollármilliomosok élnek köztünk – Utánajártunk, mennyien lehetnek

Egy sor tanulmány foglalkozik a dollármilliomosokkal és szupergazdagokkal világszerte, és bizony itthon is vannak jó páran, akik ebbe a szegmense tartoznak. Csakhogy ahány tanulmány, annyiféle szám, így mostani cikkünkben igyekszünk összeszedni, hány dollármilliomos is él ma Magyarországon és vajon hányan lehetnek azok, akik szupergazdagnak mondhatják magukat. A magyar megtakarítási és vagyonkezelési piac jövőjével foglalkozunk a Portfolio szeptember 20-ai Future of Finance 2023 konferenciáján, érdemes eljönni!

Future of Finance 2023 A magyar megtakarítási és vagyonkezelői piac jövőjével is foglalkozunk a Portfolio szeptember 20-ai Future of Finance 2023 konferenciáján, érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A Portfolio hasábjain már több ízben beszámoltunk arról, hogy az egyes elemző cégek vagy nagybankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés