Portfolio signature

Itt a sugárzó sikersztori a tőzsdén - Aki kimarad, lemarad!

Nemrég 12 éves csúcsra száguldott az urán világpiaci ára - de mégis miért? Számos ok meghúzódik a háttérben, a legfontosabb talán az, hogy a globális energiaellátási bizonytalanságok apropóján fókuszba került a rugalmas, fenntartható és megbízható energiarendszer kiépítése, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ebben nagyon fontos szerepe lesz az atomenergiának. Elképesztő mértékű keresletnövekedés várható a radioaktív érc iránt, és bár rohamtempóban épülnek ki világszerte az erőmű-kapacitások, pár éven belül komoly hiány alakulhat ki. Ez pedig a pénzügyi piacokon is lecsapódik: nem csak az uránár, de az uránbányász vállalatok részvényei is szárnyaltak az elmúlt hónapokban - adódik a kérdés, hogy vajon már elment ez a vonat, vagy még csak most indul be igazán. Érdemes rá felszállni? Ennek járunk utána elemzésünkben.

Többek között a nemzetközi részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Az ukrajnai háború, a lassan múló energiaválság és a tartósan magas infláció árnyékában menetelnek egyre feljebb a részvénypiacok idén, nem könnyű eldönteni azok között a vitát, akik bika piacról és akik medve piaci raliról beszélnek. A tőzsdei optimizmust a mesterséges intelligencia körüli hype és a chiptuning is hajtja, nagy kérdés, hogy meddig még. Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak után exkluzív események Signature előfizetőknek

Elszállt az urán ára

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a napokban

12 éves csúcsra emelkedett az urán árfolyama

Miről szól ez a cikk?

  • Az elmúlt hónapokban valósággal az egekbe szökött az urán ára.
  • Mi áll az emelkedés hátterében? Újra szexi az atomenergia?
  • Ez lenne az évtized befektetése, vagy már lemaradtunk róla?
  • Hogyan lehet befektetőként megjátszani a sztorit?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés