Előfizetői tartalom

Váratlant húzott a magyar kormány, visszatér a magyarok ingatlanmániája?

Egyértelműen az ingatlanalapok versenyhelyzetének javítását célozza az az új kormányrendelet, amely kedd este jelent meg a Magyar Közlönyben. Gyakorlatilag egy kiskaput ad a magyar kormány az MNB korábbi ajánlásának megkerülésére: az az ingatlanalap, amely jelentősebb T+180 napos visszaváltású állománnyal bír, újfent értékesítheti a magyarok egykori kedvenc, gyors visszaváltású befektetését. Kérdés, mennyire felel meg ez a lépés annak a sokat szajkózott mantrának, miszerint növelni kellene a tudatos befektetői magatartást.

Portfolio Investment Day 2023 Kíváncsi vagy, mibe fektetnek a profik, szeretnél gyakorlati tippeket kapni ahhoz, hogyan indulj el? Akkor gyere el Te is a Portfolio november 8-ai ingyenes, Portfolio Investment Day exkluzív klubjára, ahol három téma lesz a fókuszban: money, money, money. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés