Előfizetői tartalom

Kik a legdrágább magyar művészek az aukciókon? Íme az előzetes rangsor

Portfolio
A műtárgy.com idén negyedik alkalommal adja ki A magyar művészek aukciós piaca c. kiadványt, amely a magyar művészek aukciós teljesítményét elemzi hazai és a nemzetközi aukciókon. A beszámoló, amelyet november 7-én az V. Műtárgybefektetési Konferencián mutatnak be a szervezők, remekül szemlélteti a műtárgypiac alakulását, a legnagyobb forgalmat elért művészek rangsorát, valamint a legdrágább aukción eladott művek listáját.

A műtárgy.com 2011-es működése óta meghatározó lépéseket tesz a műkereskedelem átláthatóságának elősegítése érdekében, folytatja többéves célkitűzését, hogy átfogó képet adhasson a magyar alkotók aukciós piacáról. A hazai viszonylatban hiánypótló, két évente megjelenő A magyar művészek aukciós piaca kiadvány objektív adatsorokkal segíti mind a műtárgyvásárlást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés