Előfizetői tartalom

Brutális összegbe kerül az adófizetőknek a magyarok kedvenc állampapírja

Most lesz csak igazán fájó az államkasszának, és ezzel az adófizetőknek a magyarok állampapír-őrülete, 2024-ben ugyanis az inflációkövető állampapírokra fordított kamatkiadás meghaladhatja az ezermilliárd forintot, míg 2025-ben megközelítheti az 1200 milliárdot. Jövőre fordulhat elő először az, hogy a költségvetés a lakosságnak fizeti ki a legnagyobb összeget kamatként. Befektetési és megtakarítási tanácsokkal, tippekkel jön november 8-án a Portfolio Investment Day exkluzív befektetői rendezvény!

Portfolio Investment Day 2023 Kíváncsi vagy, mibe fektetnek a profik, és mit gondolnak az állampapírokról? Szeretnél gyakorlati tippeket kapni a vagyonépítésről a legsikeresebb magyaroktól? Akkor gyere el Te is a Portfolio november 8-ai Portfolio Investment Day exkluzív befektetői rendezvényére! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés