Portfolio signature

Valami nagy dologra készül Warren Buffett

A piaci szereplők már évtizedek óta közelről figyelik, hogy hogyan rendezi át időről időre portfólióját a világ egyik leggazdagabb embere, Warren Buffett és a befektetői csapata a Berkshire Hathaway-nél. Most megérkezett a friss lista az új befektetésekről, amiben talán nem is az a legfontosabb, hogy mit kezdett a rendelkezésére álló tőkével a befektetési legenda.

Csökkenti pozícióit Warren Buffett

Tegnap vált elérhetővé a 13F nevű dokumentum a Berkshire Hathaway kapcsán, amit az intézményi befektetők negyedévente küldenek el a szabályozó felé, ez a dokumentum tartalmazza a legutolsó negyedév végére vonatkozó befektetéseket; a Warren Buffett által menedzselt Berkshire esetében a legfrissebb dokumentum a szeptember 30-ig tartó három hónapos időszakot öleli fel.

Első körben talán az a leginkább szembetűnő, hogy

jelentősen csökkent a konglomerátum aktív részvénypiaci jelenléte

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés