Előfizetői tartalom

Az állampapírok visszaváltásáról puhatolózik az Államkincstár a magyaroknál

Elgondolkodtató kérdőív jelent meg az Államkincstár állampapír-vásárlási felületén. Ebben többek között arra kérdez rá a megtakarítók körében a kincstár, ismerik-e az állampapírok visszaváltásával kapcsolatos szabályokat. Mindez annak fényében érdekes, hogy nemrég éppen a Portfolio rendezvényén beszélt arról Kurali Zoltán ÁKK-vezér: egyáltalán nem tervezik a PMÁP visszaváltási árfolyamának megváltoztatását. Sőt, Varga Mihály a mai meghallgatásán hangsúlyozta: nem kívánnak változtatni az állampapírok kondícióin.

Sokan találkozhatnak egy felugró kérdőívvel a Web- és MobilKincstári felületen most, hogy a megtakarítók egy része igyekszik még bezsákolni a máig elérhető prémium állampapír 2033/I sorozatából. A kérdőívről először a Telex számolt be. A kérdőív néhány általános kérdés mellett érdekes felvetést is feszeget, ami így hangzik: Saját bevallása szerint ismeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés