Előfizetői tartalom

Teljesen új lakossági állampapírok jelentek meg!

Közzétette az ÁKK az új, 5 éves Bónusz Magyar Állampapír ismertetőjét, amiről korábban már Kurali Zoltán is beszélt a Portfolio-nak adott interjúban. Az új BMÁP az utolsó két évben 2,5 százalékpontos prémiumot fizet. Mindeközben megjelent a korábban szintén beharangozott Fix Magyar Állampapír is, 3 éves futamidővel és 7%-os éves hozammal.

Kijött az új Bónusz Magyar Állampapír, hosszabb futamidővel és megemelt prémiummal. Mindeközben megjelent a 3 éves futamidővel bíró Fix Magyar Állampapír is. Az új papírok megjelenése várható volt, miután decemberben Kurali Zoltán, az ÁKK vezére már beszélt arról, hogy egy hosszabb, 5 éves futamidejű, az utolsó két évben nagyobb kamatprémiumot fizető Bónusz Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés