Előfizetői tartalom

Valami nagy dolog készül a Molnál

2019 után frissített stratégiával készül a Mol, ezzel kapcsolatban a jövő héten, március 14-én tart tájékoztatót az elemzőknek a társaság. A várható változásokkal kapcsolatban egyelőre nem lehet tudni részleteket, de ha a korábbi stratégiákat vesszük alapul, akkor vélhetően az olajcég átfogó terveket készített a következő évekre vonatkozóan.

Tájékoztatót tart az elemzőknek a Mol a társaság új hosszútávú stratégiájával kapcsolatban, az esemény március 14-én kerül megrendezésre. A várható változásokkal kapcsolatban egyelőre nem lehet tudni részleteket, de ha a korábbi stratégiákat vesszük alapul, akkor vélhetően az olajcég átfogó terveket készített a következő évekre vonatkozóan. A Mol még 2019-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés