Portfolio signature

Indul a rakéta - Ez lehet az év befektetése?

2024-ben nem csak a tőzsdéken, de a nyersanyagok piacán is nagyon izgalmas sztorikba lehetett eddig botlani: új történelmi csúcsra ment az arany árfolyama, valósággal kilőtt az uránár, a kakaó jegyzéséről nem is beszélve. Van azonban a figyelőlistánkon egy elem, ami az elmúlt hetekben nem kapott akkora rivaldafényt, mint a többi termék, holott itt is nagyon komoly emelkedésen vagyunk túl, ráadásul a mostani árfolyam egy nagyon fontos szintet jelöl, ahonnan kitörve akár új történelmi csúcs is jöhet. A kereslet az egekbe szökhet, a hiány egyre nagyobb, az elemzők egyre bizakodóbbak, a célárak pedig nagyon ambíciózusak - ez lehet az év egyik legjobb befektetése?
A nyersanyagpiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

Fókuszban a nyersanyagok

Korábban már többször is felhívtuk a figyelmet arra, hogy a részvény-és kriptopiacon kívül bizony az áru-és nyersanyagpiacok is rendkívül izgalmasak lehetnek idén. A kedvezőtlen időjárási feltételeknek és az alulfinanszírozottságnak köszönhetően egészen hajmeresztő ralit láthattunk a kakaó árfolyamában, de a környezetvédelmi ambíciók egyre hangsúlyosabbá válásával az urán ára is az egekbe szökött, miközben a geopolitikai feszültségek súlyosbodásával a biztonságos menedéknek tartott arany is új csúcsokat dönt.

Van azonban a nyersanyagpiaci figyelőlistánkon egy elem, ami az elmúlt hetekben nem kapott akkora rivaldafényt, mint a többi termék - pedig itt is nagyon komoly emelkedésen vagyunk túl, ráadásul

a mostani árfolyam egy nagyon fontos szintet jelöl, ahonnan kitörve akár új történelmi csúcs is jöhet.

Kedves Olvasónk!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés