Előfizetői tartalom

Sikeres tárgyalások után: itt a Richter újabb nagy dobása

A Richter Gedeon Nyrt. újabb mérföldkövet ért el globális terjeszkedésében: a vállalat megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA egyes belgiumi eszközeinek megvásárlásáról. A 175 millió eurós tranzakció révén a Richter megszerzi a Mithra kutatási-fejlesztési leányvállalatának kulcsfontosságú licencjogait és szellemi tulajdonait, beleértve az estetrol (E4) alapú termékeket, amelyek új távlatokat nyitnak a cégnek a nőgyógyászati piacon az Egyesült Államoktól Japánig.

A Richter Gedeon Nyrt. bejelentette, hogy sikeresen lezárta a tárgyalásokat a Mithra Pharmaceuticals SA-val, és megállapodott a Mithra egyes belgiumi eszközeinek megvásárlásáról. A tranzakció keretében a Richter megszerzi az Estetra SRL és a Neuralis SA részvényeinek 100%-át, valamint a Mithra Recherche et Développement SA egyes eszközeit és licencjogait. Az üzlet teljes vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés