Előfizetői tartalom

Mégis hova tart most a forintunk?

Lényegében sehova sem jutott a forint árfolyama az elmúlt egy hétben, pedig több piacbefolyásoló esemény is borzolhatta a befektetői kedélyeket. A makrofolyamatokat elnézve az látszik jelenleg, hogy a szeptemberi időszaktól kezdve várhatunk csak igazán további izgalmakat. Az alábbiakban rövid forintpiaci áttekintés következik.

A múlt hetet 313 közelében kezdte az euróárfolyamunk, lényegében ott, ahol azt abba is hagyta a hétvégi devizapiaci szünetre. Pedig április közepén igen határozott és egyenletesnek tűnő leértékelődés látszott elindulni, aminek keretében mára öt százalékkal gyengébbek vagyunk az euróövezeti fizetőeszközhöz képest.Az árfolyamunk az elmúlt napokban viszont lényegében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés