Előfizetői tartalom

Egy 41 éves csodabogár, aki Magyarország sorsáról is rendelkezhet

Kevesen ismerik személyesen Michael Hasenstabot, aki zárkózott csodabogár hírében áll. A szakember egészen fiatalon kezdte pályafutását a Franklin Templetonnál, ma pedig már az amerikai cég kötvénypiacokért felelős alelnöke, aki 9,5 milliárd dollárnyi magyar állampapír sorsáról is dönthet. Állítólag Hasenstab nem csak a befektetések terén megy szembe a széllel, a magánéletében sem mindig választja a bevett utat. Néhány éve például megmászta a Mount Everestet hobbiból, de nászútra is a Kilimandzsáróra mentek feleségével.

Tizenévesen beleszagolt a profi befektetők életébeKeveset tudni Michael Hasenstab fiatalkoráról, a hivatalos életrajzában mindössze annyi szerepel, hogy 1995 júliusában tizenkilenc évesen csatlakozott első ízben a Franklin Templeton csapatához. Ezt követően 2001-ben került vissza végleg a céghez azok után, hogy Ausztráliában a Camberrai Egyetemen doktorált. Sokak számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés