Előfizetői tartalom

Gyengül a forint

Portfolio
Hétfőn újabb sikertelen kísérletet láthattunk a forinttól arra, hogy 310 alá jusson az euróval szemben, így a romló hangulatban 312 közelébe visszagyengült a magyar fizetőeszköz és kedd reggel is ennek közelében jár. Közben a nemzetközi pénz- és tőkepiackon kiváró üzemmódot láthatunk a holnap esti Fed kamatdöntés előtt, aminek egyik jeleként az euró/dollár is oldalazásba váltott. Délután viszont gyengült a forint, nem kizárt, hogy ebben a jegybank laza monetáris politika melletti újabb erős elköteleződése is szerepet játszott.

2015. október 27. 14:09 Megosztás 313 felé közelít az euró árfolyama Október nyolcadika óta nem volt ennyire gyenge a forint, mint ma délután, amikor a 313 felé közelít az euró jegyzésára. Mivel a zloty is gyengült kissé, régiós hatásra gyanakodhatunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés