Előfizetői tartalom

Csúnya világ jöhet, ha elpattan innen a forint

Egyre többen számítanak a forint gyengülésére, ráadásul a szerdai nagy esés után technikailag sem néz ki szépen a forint. A grafikon alapján középtávon 326-os árfolyam sem elképzelhetetlen, ami már majdnem történelmi mélypontot jelentene a forint szempontjából. Ráadásul hosszabb távon az MNB-nek sem biztos, hogy ellenére lenne a gyengébb forint, vagyis könnyen lehet, hogy nem fognak pánikolni az esetleges 320 feletti jegyzéseket látva.

Biztos befektetés - Stabil hozam A forint kilátásai is szóba kerülnek a jövő hétfői Portfolio klubon. Regisztráljon most ingyenesen! Információ és jelentkezés Középtávon 326 körüli szintet mutat a technikaAz EUR/HUF devizapár grafikonját vizsgálva elmondható, hogy az euró április eleje óta erősödő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés