Előfizetői tartalom

Újra a 360 fenyegeti a forintot – A jövő héten jöhet a következő nagy teszt

Aki nem követi a forint árfolyamát szorosan, az a héten meglepődhetett, hogy ismét 360 közelében jár az euró jegyzése. Az elmúlt hetekben feltűnően alulteljesítő volt a magyar deviza, és korai lenne fellélegezni, főleg a jövő heti inflációs adat előtt. A hivatalos statisztika akár a következő hetek piaci hangulatát is meghatározhatja, emellett a jegybank szeptemberi kamatdöntő ülésére figyelhetnek a befektetők.

Mit művel már megint a forint? Az utóbbi hetekben ismét feltűnően alulteljesítő volt a forint a régiós versenytársakhoz képest. Egyelőre nem tartunk ott, ahol március végén, amikor a 370-es szintet is megközelítette az euró jegyzése, de a 360-as árfolyam időszaka megint hamar beköszönthet. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés