Előfizetői tartalom

Besült a forint áttörési kísérlete?

Portfolio
Gyengüléssel kezdett kedd reggel a forint az euróval szemben, így visszapattant a korábbi kulcsszintről, ami kitörést valószínűsített. Persze még mindig érezhetően 360 alatt jár a jegyzés, így maradt esély a nagy dobásra, ha újra javulna a hangulat. Ma elsősorban az MNB délutáni kommunikációjára figyelhetnek a befektetők, bár a kamatok szinte biztosan nem változnak.

Kedd reggel a forint 358,18-nál járt az euróval szemben, ez 0,1 százalékos gyengülést jelentett a forint szempontjából tegnaphoz képest. Ezzel a magyar deviza kezd eltávolodni az utóbbi napokban látott 357 körüli szinttől, de még mindig a 360-as lélektani határ alatt van. Ma elsősorban a jegybanki kamatdöntés befolyásolhatja a hangulatot, a kamatkondíciókon szinte biztosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés