Előfizetői tartalom

Évek óta nem fogadtak ilyen kevesen a forint ellen, mégsem tud erősödni – Csalódást okozott a keddi kamatemelés?

Majdnem ötéves mélypontra esett a forint elleni külföldi spekulatív pozíciók állománya, ennek ellenére a magyar deviza nem tud erősödni, sőt hathetes mélypontra esett az euróval szemben. Úgy tűnik, hogy a befektetők számára csalódás lehet a keddi 15 bázispontos kamatemelés, a jegybank ugyanis úgy csökkentette felére a szigorítás ütemét, hogy közben a korábbinál magasabb inflációval és továbbra is felfelé mutató kockázatokkal számol.

Budapest Economic Forum 2021 A forint árfolyama is szóba kerül október 19-én a Budapest Economic Forum konferencián. Regisztráljon most! Információ és jelentkezés Rég fogadtak ilyen kevesen a forint ellen A külföldi befektetők forint elleni spekulatív pozícióinak állománya 1375 milliárd forintra csökkent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés