Előfizetői tartalom

A világ egyik legjobb devizája lett a forint januárban – Meddig tarthat a szárnyalás?

Egészen elképesztő szárnyalást mutatott az év elején a forint az euróval szemben, ritkán látunk majdnem 4 százalékos erősödést. Ezzel a tavaly év végén elmaradt javulását is bepótolta a magyar deviza, illetve a régióban is felülteljesítő volt. Sőt, ha tágabban nézzük, akkor az egész világon alig volt a forintnál jobban teljesítő deviza az év elején.

Nagyot ment a forint a régióban Majdnem 4 százalékos erősödéssel zárta a forint a januárt az euróval szemben, így az év végi 370-es szintről eltávolodott 355 környékére. Sőt, ennél alacsonyabban is járt, a mélypont 352 alatt volt a hónap első felében. EUR/HUF árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés