Előfizetői tartalom

A világ élmezőnyében az esésben - Nagyítóval kell keresni a forintnál gyengébben teljesítő devizákat idén

A világ leggyengébben teljesítő devizái között van 2022-ben eddig a forint, csak a török, az egyiptomi és az argentin fizetőeszköz esett nagyobbat a dollárral szemben. A régióban egyértelmű a forint alulteljesítése, a lengyel, a cseh és a román deviza is sokkal kisebb gyengüléssel megúszta eddig az utóbbi négy és fél hónapot.

Korrekció után sem néz még ki jól a forint Az elmúlt napokban szokatlanul nagy kilengéseket mutat a forint árfolyama, de még a keddi és szerdai erősödés után sem néz ki jól az év eddigi négy és fél hónapja a magyar deviza szempontjából. A dollárral szemben az év eleje óta több mint 13 százalékkal gyengült a hazai fizetőeszköz, a 2021 végén látott 320 körüli szintről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés