Előfizetői tartalom

Itt a forint újabb fekete napja – Miért küldték padlóra kedden a magyar devizát?

Újabb szomorú napja van ma a forintnak, hiszen reggel óta mélypontról mélypontra bukdácsol a magyar deviza, délután 407 felett járt a jegyzés. Pedig látszólag semmi nem történt tegnaphoz képest, egész egyszerűen annyi történt, hogy kezd elromlani a nemzetközi hangulat. A rossz hír, hogy a forint már a jó hangulatban sem tud erősödni, amikor pedig kicsit elbizonytalanodnak a befektetők, akkor rögtön a magyar fizetőeszközt találják meg elsőként.

Újabb fekete nap a forint naptárában Kedden ismét történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben, sőt nem csak a 405-ös szintet vitte át a jegyzés, de délutánra 409 fölé emelkedett. Ez 1,2%-os gyengülést jelent a magyar deviza szempontjából hétfő estéhez képest, miközben a régióban a lengyel zloty 0,6%-ot veszített, a cseh korona pedig stagnált. EUR/HUF...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés