Előfizetői tartalom

Távolodik a lélektani határtól a forint

Portfolio
Hétfő reggel 400 alatt járt a forint az euróval szemben, aztán délelőtt intenzív gyengülés indult és gyorsan átvitte a lélektani határt, aztán oldalazásba kezdett. A pénteken megjelent inflációs adat még segített a forinton, hiszen a vártnál alacsonyabb volt az áremelkedési ütem decemberben. A következő időszakban elsősorban a nemzetközi hangulat lehet hatással az árfolyamra, majd a jövő heti kamatdöntés után a jegybank kommentárjára figyelhetnek a befektetők.

2023. január 16. 16:42 Megosztás Megrekedt a forint Noha mozgalmasan indult a délelőtt a forintnak, viszonylag gyorsan át is vitte a 400-as szintet egy lendületes gyengüléssel, kora délután már megrekedt a 398,3-399 közötti sávban az euróval szemben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés