Előfizetői tartalom

Megint itt a vihar a forint piacán, és még alágyújthatnak

Már néhány héttel ezelőtt, július elején megbillent a forint, majd az utóbbi napokban valami hasonlót látunk. Közben az euró-dollár és a régiós devizák alig mozdultak, vagyis ismét alulteljesítő a forint. De minek köszönhető ez, ha a jegybank a vártnak megfelelő döntést hozta kedden? Elkezdtek aggódni hirtelen a befektetők a magyar kamatvágások miatt? A következő napokban a Fed és az EKB kamatdöntései még tartogathatnak izgalmakat a forint számára is.

Budapest Economic Forum 2023 A forint kilátásai is szóba kerülnek október 17-én a Budapest Economic Forum konferencián. Vegye meg a jegyét most! Információ és jelentkezés Megint rászálltak a forintra Július elején látszott egy érdemi fordulat a forint árfolyamában, hiszen a korábbi 370 körüli szintről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés