Előfizetői tartalom

Újabb hullámban gyengül a forint

Portfolio
A hét elején még 390 körül is járt az euró/forint kurzus, azóta azonban a forint tovább gyengült a vezető devizákkal szemben. Péntek délelőtt két és fél hónapos mélyponton, 397-es szint felett mozgott a kurzus, majd innen tovább gyengült. Ma 3 hónapos mélyponton járt az euróval szemben (389 közelében), a dollár ellenében pedig 8 hónapja nem látott gyenge szint volt jellemző. A dollár erősödése jelentősen rontja a régiós devizák helyzetét. A befektetők feszült figyelemmel várják a Fitch péntek esti döntését a magyar adósbesorolásról. A forint árfolyamáról szól a Portfolio következő Signature Klubja!

2024. június 14. 21:58 Megosztás Nincs mozgás a Fitch döntése előtt Nem mozdult este a forint jegyzése, 398 forint 20 fillérbe kerül egy euró, tegnaphoz képest gyengül. Hamarosan jön a döntés, amelyben a hitelminősítő felülvizsgálja Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés