Előfizetői tartalom

Éjjel-nappali okosfiókokkal és mindent látó ügyintézőkkel támadnak a jövő bankjai

Találkoztál már olyan bankkal, amelyik az év minden napján és a nap minden percében a rendelkezésedre áll? Olyannal, amelyik minden csatornán ugyanazt a magas szintű élményt képes nyújtani, akár online, akár fizikai formájában keresed fel? Függetlenül attól, megtakarítást, hitelt vagy valami egészen szokatlan pénzügyi megoldást szeretnél? Amelyik bank erre képessé válik, páratlan hatékonyságjavulásra és jókora versenyelőnyre fog szert tenni. Ilyen bankot álmodott most elénk új tanulmányában a McKinsey, bemutatva a hagyományos bankfiókokat felváltó okosfiókok koncepcióját.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról is szó lesz november 15-ei Banking Technology konferenciánkon. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A fiók nem vész el, csak átalakulKözhely ma már, hogy a kommunikációhoz és a kereskedelemhez hasonlóan (igaz, tőlük jelentősen elmaradva) a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés