Jelentős osztalékemelés jön a Raiffeisennél

2019. június 13. 14:52  english version   
nyomtatás
 
Az egy évvel korábbinál 50%-kal magasabb, részvényenként 93 eurócent osztalékot fizet a Raiffeisen Bank International - döntött az osztrák bankcsoport közgyűlése.

Kereskedés Raiffeisen-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A bank mai közgyűlésén minden határozatot elfogadtak a részvényesek, az eseményen az is kiderült, hogy a felügyelőbizottság elsősorban az adatkezelés biztonságára és kibervédelemre szeretné helyezni a hangsúlyt a banknál, a menedzsment pedig 5 pillérre épülő digitalizációs stratégiát állított össze.

Johan Strobl vezérigazgató pozitív összegzést adott a tavalyi pénzügyi évről a közgyűlésen, mondván a bank történetének legnagyobb éves konszolidált eredményét érték el, ennek köszönhetően az egy évvel korábbinál 50%-kal magasabb, részvényenként 93 centes osztalékot fizethetnek. Az osztalékfizetés napja június 24-e lesz az osztalékra jogosult részvényesek számára. A 93 eurócent 4,3%-os osztalékhozamnak felel meg a jelenlegi árfolyamot figyelembe véve.

Jelentős osztalékemelés jön a RaiffeisennélElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium