Előfizetői tartalom

Lavinát indíthat Orbán Viktor új hitele: ingyenpénzt kapunk mindenre?

Kamatmentes, szabad felhasználású és 10 millió forint összegig minden 40 év alatti házas nő igényelheti. Ha második gyereket szül valaki, akkor a tartozása egyharmadát, ha pedig harmadikat, akkor az egészét elengedik. Ki az a bolond, aki nem csap le a lehetőségre (és mondjuk nem fekteti be a 10 milliós összeget), akár lesz gyereke, akár nem? Hiszen ez minden ma ismert bankhitelnél jobb konstrukció! Nem túl szép ez ahhoz, hogy igaz legyen? Mit lépnek erre a bankok, és mennyibe fog kerülni az államnak?

Hitelezés 2019 Fontos téma lesz ez Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes most jelentkezni! Információ és jelentkezés Most vennél fel lakáshitelt? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát!Miért olyan nagy bejelentés ez?Három olyan bejelentést is tett tegnap a miniszterelnök, ami a hitelezést, a hitelpiacot érinti:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés