Előfizetői tartalom

Nagy nap a mai: így kaphatsz állami ingyenmilliókat mostantól

Március 15-e lévén ma léptek hatályba a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) feltételeinek 2018-as változásai. Minden jövőbeni igénylő jól járt a módosításokkal, hiszen lényegesen egyszerűbbé válik a támogatás igénylése, és felgyorsul a folyósítása. Sőt, forintszázezrekben mérhető változásokat is találtunk a jogszabályban, főleg a használt lakásba költözők és a bővítést tervezők egy része nyerhet ezzel.

Hitelezés 2018 Fontos téma lesz a CSOK közelgő Hitelezés 2018 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés A februárban bejelentett és ma hatályba lépett változások nem változtatják meg a CSOK alapelvét: továbbra is a gyermekvállalást és az ingatlanpiacot ösztönzi az állam egyszeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés