Előfizetői tartalom

Orbán Viktor új kamatmentes hitele: 10 dolog, amit már tudunk és 10, amit még nem

A miniszterelnök 7 pontos családvédelmi akciótervéből egyértelműen a 10 millió forintos kamatmentes hitel lehetősége mozgatta meg a leginkább a magyar fiatalok fantáziáját. Orbán Viktor bejelentését ehhez képest fejetlenség követte: naponta jönnek új információk és helyreigazítások a kormány felől az igénybevétel lehetőségeiről, az államtitkári nyilatkozatok pedig félreérthetők. A részletek csepegtetése arról árulkodik, nem dolgozták ki rendesen a terveket. Összegyűjtöttük, mit tudunk már, és mit nem tudunk még az új családtámogatásról.

Hitelezés 2019 Fontos téma lesz ez Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes most regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Óriási ováció fogadta Orbán Viktor vasárnapi évértékelőjén a miniszterelnök első bejelentését, amelyet most szó szerint idézünk:Bevezetjük a fiatal házasok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés