Előfizetői tartalom

Itt a hiány, hol a hiány?

Portfolio
Nem csodálkoznánk azon, ha valaki az elmúlt hetekben elvesztette volna a fonalat a magyar költségvetési hiány alakulásának igencsak szövevényes történetét követve. Hogy kicsit tisztuljon a kép, összeállítottunk egy időrendi és téma szerinti sorrendet tükröző, a szerteágazó történetből valóban csak a lényegre szorítkozó fonalat, hogy ezzel is segítsük olvasóink "képben maradását", illetve hogy javítsuk az áttekinthetőséget. Jellemzően csak egy rövid összekötő szöveg jelenti a fonalat, az adott kérdéskör részleteit a belinkelt cikkek tartalmazzák. Kezdődjön hát a sztori!

2003-2004-ről: hogy is volt az?. Rögtön az elején külön témára kell bontani a történetet: egyrészt fontos az elmúlt évek - felülvizsgálat miatt - megnövekedett államháztartási hiányai (elsősorban 2003-2004), másrészt követnünk kell az idei és jövő évi deficit-adatokat is. A kettő téma összemosódott az elmúlt hetekben. Fussunk előbb neki az elmúlt két év hiányadatairól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés