Előfizetői tartalom

Az "adó-saláta" tavaszi hajtásai

Portfolio
A tavalyi évben adótörvény-alkotási rekord született: legalább négy lépésben módosultak jelentősen a szabályok. Még az év utolsó napjaiban is - először a költségvetési törvény részeként, majd az Alkotmánybíróság döntésének megfelelően külön "saláta" csomagként - fogadott el a Parlament módosításokat. Ezzel párhuzamosan megindult a cégjog átalakítása, melynek legjelentősebb törvényei, a GT, a Cégtörvény és a Csődtörvény módosításai január első napjaiban láttak napvilágot.

"A PricewaterhouseCoopers és a Réti, Antall és Madl Ügyvédi Iroda által közösen megrendezett konferencia célja kettős. Egyrészt szeretnénk felhívni a figyelmet azokra az adó- és jogi változásokra, amelyek a tavasz folyamán komolyabb felkészülést kívánnak a vállalkozásoktól, valamint szeretnénk megosztani a január 1-én életbe lépett intézkedésekkel szerzett első tapasztalatainkat"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés