Előfizetői tartalom

Orbán és a 6 százalék - Merjünk kicsit álmodni!

Aligha vonul majd be ez az ősz a nagy ötletek időszakaként a Fidesz történetébe. Miközben a párt rémülten igyekszik a látszatát is elkerülni, hogy köze van a szocialisták válságkezeléséhez, aközben teljesen szétcsúszott kommunikációjával akkurátusan építi le az ellenzéki évek alatt felépült szakmai hitelességét. A Nemzetközi Valutaalappal kötött hitelmegállapodást mutyiügyletnek láttatni csak sima lyukra futás, a közpénzügyi csomag elutasítása történelmi vétek, a jegybanki irányadó kamat azonnali 6 százalékra csökkentése pedig szimplán szakmai blődség.

A fenti ámokfutást kiegészíthetjük a nulla százalékos tb-járulék ötletével és a drasztikus adócsökkentés programjával (kiadáscsökkentés persze a fasorban sincs), és rögtön megállapíthatjuk: egyre kevésbé látszik, milyen szakmai világkép alapján alakítja politikáját a Fidesz.Kapcsolódó cikkünk2008.10.28 12:30 Nagy adócsökkentéssel a válság ellen - Mire jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés