Előfizetői tartalom

Lassan tanulunk - Vélemény a válságkezelő programról

A Bajnai Gordon vezette kormányzat a beszorított helyzetéből is adódóan szerény vállalást fogalmazott meg - és ennek többé-kevésbé eleget tevő programmal állt elő. Első ránézésre nem állítanánk, hogy tökéletes programot látunk, ám egyvalami kétségtelen - a szakadék szélén végre igazán észbe kaptunk. 2009.04.19 14:08 Bajnai: mielőbb 4 százalékos elsődleges többlet a költségvetésben 2009.04.19 14:07 Válságkormányzás percről percre - Itt van Bajnai 4 pontja! Jön a szuperbruttósítás!

Van valami szomorúan tanulságos abban, ahogy a Bajnai Gordon bejelentette a válságkezelő csomagját. A miniszterelnök "ördögi körökről" beszélt, a foglalkoztatottság, az elvonási szintek, a növekedés és az egyensúly összefüggéseiről. Alig három év, számtalan félresikerült csomag és néhány válság kellett ahhoz, hogy a kormányzat elfogadja a tényt: a magyar gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés