Előfizetői tartalom

A válság miatt a legféltettebb kincsünk is veszélybe kerül?

"Legféltettebb kincsünk az egészségünk. Az egészségünk minden pénzt megér." Hangzik a leggyakrabban a válasz arra a kérdésre, hogy mennyire fontos az egyének számára saját egészségi állapotuk. Ennek ellenére közel sem állíthatjuk azt, hogy a magyarok mindent megtesznek az egészségük érdekében. Következő cikkünkben az egészségügyre fordított magyar adatokat nemzetközi összehasonlításban vesszük górcső alá.

Elégedetlenek vagyunk, de mégis miért? Egy nemrégiben közölt felmérés szerint a magyar emberek nemzetközi összehasonlításban látványosan elégedetlenek saját egészségi állapotukkal. A magyarok 27%-a elégedetlen egészségével kapcsolatban (és csupán 72%-a fejezte ki elégedettségét), ami a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó 30 állam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés