Előfizetői tartalom

Kórházválság: hogyan értékelik a szereplők a megállapodást?

Egy hónapig tartó egyeztetést, vitát zárhat le a tegnapi, a kormány és a szakmai szervezetek között létrejött megállapodás és egyúttal az intézmények további figyelemfelkeltő akciói is elmaradhatnak. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mire és meddig elég a többletforrás. A friss egyezmény kapcsán több, az ágazatban érdekelt szereplőt kértünk: értékeljék és mondjanak véleményt a megállapodásról. A véleményekből kiderül, hogy egyre égetőbb feladat az intézményrendszer struktúrális átalakítása.

Kapcsolódó cikkünk2009.10.07 18:26 Megállapodtak a kórházak! - De miről is valójában? (3.)Kökény Mihály szocialista politikus a Portfolio.hu-nak nyilatkozva kifejtette: "örülünk neki, hogy megszületett a megállapodás". Azt tényként meg kell állapítani, hogy a kórházi világ az elmúlt hónapokban nem jól alkalmazkodott a gazdasági válság által támasztott követelményekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés